ثبت سفیر

موسسه حقوقی ثبت سفیر با 19 سال سابقه مستمر در زمینه ثبت شرکت

ثبت سفیر

موسسه حقوقی ثبت سفیر با 19 سال سابقه مستمر در زمینه ثبت شرکت

حضانت فرزند بعد از فوت پدر

حضانت در لغت به معنی پروردن و در اصطلاح، عبارت از نگهداری مادی و معنوی طفل (پرورش و تربیت) است. به همین دلیل سپردن حضانت کودک به معنی سپردن سایرامورطفل به خصوص امورحقوقی به شخص نیست.

در صورت فوت پدر طفل طبق قانون حضانت طفل با مادر خواهد بود و کسی حق ندارد مادر را از این حق محروم کند مگر به حکم قانون و مادر نیز نمی‌تواند از نگهداری و تربیت طفل خود پس از فوت پدر طفل امتناع کند مگر با عذر قانون.

قانونگذار نگهداری و تربیت فرزند را حق و تکلیف پدر و مادر می‌داند. حق است زیرا کسی نمی‌تواند فرزند را از پدر و مادر جدا کند مگر به حکم قانون و تکلیف است برای اینکه پدر و مادر بدون دلیل موجه و قانونی نمی‌توانند از نگهداری و تربیت فرزند خود خودداری کنند و زمانی که زن و شوهر با هم زندگی می‌کنند فرزند تحت حضانت پدر و مادر خویش است و چنانچه زن و شوهر جدا از هم زندگی می‌کنند طبق قانون حضانت فرزند «پسر و دختر» تا هفت سالگی با مادر است و پس از هفت سالگی تا سن بلوغ با پدر است و پس از رسیدن به سن بلوغ فرزند انتخاب می‌کند که با کدام یک از پدر یا مادر زندگی کند البته چنانچه بعد از رسیدن به سن هفت مصلحت طفل اقتضا کند با تشخیص دادگاه حضانت طفل همچنان با مادر خواهد بود.

هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی مادر صحت جسمانی یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر قرار گیرد دادگاه می‌تواند به تقاضای نزدیکان طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند اتخاذ کند .

موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی هستند:

١- اعتیاد زیان آور به الکل، موادمخدر و قمار.

٢- سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء تکدی گری و قاچاق.

جهت مشاهده مقاله به سایت موسسه حقوقی ثبت سفیر مراجعه کنید.


 

طرح الزام پزشکان به استفاده از دستگاه کارتخوان

طرح الزام شاغلان حرفه‌های پزشکی به استفاده از دستگاه کارتخوان بانکی اعلام وصول شد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رحیمی عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) موارد اعلام وصولی را به شرح زیر قرائت کرد:

بر این اساس طرح الزام شاغلان حرف پزشکی و وابسته به تجهیزات مرکز ارائه خدمات سلامت به دستگاه کارتخوان بانکی اعلام وصول شد.

طرح اصلاح مواد 44 و 194 قانون آیین نامه داخلی مجلس و طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری از دیگر موارد اعلام وصولی است.
جهت مشاهده ادامه مطلب به سایت موسسه حقوقی ثبت سفیر مراجعه کنید.

 

راه های مهاجرت به هلند ،موسسه حقوقی ثبت سفیر

هلند یکی از زیباترین کشورهای جهان که شما می توانید از روش های مختلفی چون اخذ ویزای تحصیلی ، سرمایه گذاری کار در این کشور و ازدواج با تبعه هلندی به این کشور مهاجرت نمایید. یکی از کشورهای مورد تقاضا که در اولویت مهاجرت بسیاری از هموطنان ما قرار دارد مهاجرت به هلند است و مجدانه به دنبال راه های مهاجرت به هلند می باشد.

زبان رسمی مردم هلند، هلندیست که شاخه ای از زبان ژرمنی محسوب شده و شباهتی به زبان آلمانی دارد. آب و هوای این کشور معتدل و بیشتر شبیه کشور انگلستان است، بارش فراوان در طول سال هلند را به یکی از پر بارش ترین کشورهای جهان مبدل کرده است.

راه های مهاجرت به هلند

سرمایه گزاری در کشور هلند:

شما با دارایی معادل 1.250.000 یورو می توانید جهت سرمایه گذاری در کشور هلند اقدام کرده و در صورت پایدار ماندن این سرمایه گزاری و سود آوری  بعد از 5 سال موفق به دریافت اقامت دائم کشور هلند خواهید شد. این نوع سرمایه گزاری بیشتر مختص افراد ثروتمند می باشد. متقاضیان علاقمند به کار آفرینی در هلند بایستی امتیازات لازم از مواردی چون رزومه تحصیلی، تجربیات کاری گذشته، سوابق کار آفرینی، مشخص نمودن منافع کاری شخص برای دولت هلند، نشان دادن طرح تجاری، میزان سرمایه گزاری و … را کسب نمایند تا بتوانند از این طریق اقدام جهت دریافت ویزای کار آفرینی کشور هلند را نمایند.

مهاجرت به هلند از طریق کار

اگر شما فردی خارج از خاک کشور هلند و جویای کار در این کشور می باشید با توجه به این مطلب که قوانین کار در کشورهای اتحادیه اروپا بصورت یکپارچه و یکسان می باشد بایستی دعوت نامه ای از کارفرمایی در کشور هلند دریافت کنید، می توانید طی مدت کوتاهی اقدام جهت دریافت ویزای کار هلند نمایید.

جهت مشاهده ادامه مطلب به سایت موسسه حقوقی ثبت سفیر مراجعه کنید


 

تقسیم سود و زیان در شرکت تضامنی ،موسسه حقوقی ثبت سفیر

 

شرکت تضامنی

شرکتهای تجاری را می‏توان در سه دسته تقسیم بندی نمود: ۱- شرکتهایی که سرمایه عامل دخالت در تصمیم گیریهای شرکت است مثل شرکتهای سهامی؛ ۲- شرکتهایی که شخصیت شرکا تعیین کننده تصمیمات شرکت می‏باشد مثل شرکتهای تضامنی؛ ۳- شرکتهایی که شخصیت شرکا و سرمایه به یک اندازه برای تصمیم گیری شرکت موثر می‏باشد.

یکی از خصایص شرکت های تجاری علاوه بر همکاری شرکاء،جستجوی سود و تقسیم آن میان شرکاء است. ،شرکت های تجاری دارای شخصیت حقوقی هستند.شرکاء با همکاری و آوردن سرمایه،یک شخصیت حقوقی را به وجود می آورند که این شخص حقوقی صاحب سرمایه می شود و دارایی به این شخص منتقل می گردد.

 تقسیم سود و زیان در شرکت تضامنی 

تقسیم سود و زیان در شرکت تضامنی بین شرکا به گونه‌ای است که شرکا به نسبت سهم‌الشرکه خود در شرکت از منافع و زیان شرکت بهره‌مند می‌شوند. نسبت به منافع، قسمت اول ماده ۱۱۹قانون تجارت  مقرر می‌دارد «در شرکت تضامنی منافع به نسبت سهم‌الشرکه بین شرکا تقسیم می‌شود» و در قسمتی از ماده ۱۲۴ قانون تجارت نیز تصریح شده: «در روابط بین شرکا مسئولیت هر یک از آن‌ها در تادیه قروض شرکت به نسبت سرمایه خواهد بود». البته عدالت هم همین درخواست را دارد که هر کس به تناسب سهمی خود از سود و زیان بهره داشته باشد و این موضوع در شرکتنامه‌ها هم تصریح می‌شود. در صورتی که به موضوع تصریح نشود حکم همان است که در بالا بیان شد. ولی  در تقسیم سود و زیان در شرکت تضامنی گاهی اتفاق می‌افتد که به علتی، سهم یکی از شرک در نفع  یا ضرر کمتر و بیشتر است مثلاً شرکت احتیاج دارد شخصی که دارای اعتبار زیادی است ...

جهت مشاهده ادامه مطلب به سایت موسسه حقوقی ثیبت سفیر مراجعه کنید.


سامانه ثبت اموال مسروقه، موسسه حقوقی ثبت سفیر

سرهنگ رضا موذن روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار انتظامی ایرنا افزود: شماره سریال اموالی که به سرقت می رود در این سامانه ثبت می شود تا بعد از کشف، به صاحبان آن بازگردانده شود.

اموالی که شماره سریال داشته باشد و به سرقت رفته باشد در این سامانه ثبت می شود اما اموالی که شماره سریال نداشته باشد در این سامانه ثبت نخواهد شد چرا که یکی از راه های دسترسی به اموال مسروقه، شماره سریال آن است.معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی گفت: هموطنان باید سرقت از اموال خود را با ذکر شماره سریال اموال به پلیس اطلاع بدهند. پلیس شماره سریال ها را در این سامانه ثبت می کند تا پس از کشف و شناسایی، اموال مسروقه به آن بازگردانده شود.سرهنگ موذن افزود: از سوی دیگر وقتی اموال مسروقه کشف می شود در بسیاری مواقع به مالکان اموال مسروقه دسترسی نداریم چرا که افراد شماره سریال اموال خود را اعلام نکرده اند.از طریق شماره سریال اموال، مالکان را پیدا می کنیم و از طریق همین شماره سریال ها، سارقان شناسایی می شود بر این اساس با راه اندازی سامانه نما، شماره سریال اموال مسروقه به صورت متمرکز در آن ثبت می شود و به محض اینکه اموال کشف شوند از طریق این سامانه و ثبت شماره سریال اموال مسروقه، به صاحبان آن دسترسی می یابیم.سرهنگ موذن از هموطنان خواست که شماره سریال اموال خود را در جایی ثبت کنند که در صورت سرقت، این شماره را در اختیار پلیس قرار دهند.جهت مشاهده ادامه مطلب به سایت موسسه حقوقی ثبت سفیر مراجعه کنید.